Шпионско поло – стилна и удобна черна мъжка поло блуза. Изключително комфортна дреха, която лесно ще съчетаете с всичко останало в гардероба си. Принадлежи към Андонов Бранд, проектирана и изработена в Училище по мода Мощанска къща, Вароша, Благоевград.

Шпионско поло

79.00 лв.

Най-яките хора, дето сме срещали, все така с едни полота черни ходят напред-назад по екраните. Да споменем само няколко – ако Джеймс Бонд би свалил костюма, то ще бъде, за да облече именно такова поло; тази дреха е запазена марка и на една от най-знаковите фигури в света на високите технологии; както и на онзи емблематичен дядко, дето се оказа по-добър Шанел от Шанел. Та, не може да има толкова много емблематичност навсякъде при големите, а при нас да няма. Затова и нашето поло сме го направили така, че да търси следващият, дето да влезе в онези преди малко изброени редици. То е Разпределителната шапка на яките типове.

Clear
- +
Сравни

 

Създадено в Мощанската къща, Вароша, Благоевград

Блузата е с минималистичен дизайн, вдъхновен от гения на някои доста гениални човеци. Има срязване на предната и на задната част през гърдите, което оформя нещо като Т-образно кръстовище по гръдната ти обиколка. Цялата блуза има Т-форма, като Топ и още по-конкретно като Ти си Топ. Пристегнали сме я по относително стандартен начин отпред в подгъва, а отзад сме сложили една лещовидна платка, за да може блузата да не стърчи, ами да се прибира по гъзето.

Деколтето е тип поло, но удобно поло, не е по-стегнато, както се очаква от поло блузите, защото сме комбинирали широк отвор за врата с опъвана по него лента, която да се разтегне като ластик в основата на полото, а нагоре да се прибере в естествен вид. Така всъщност няма какво да ви стяга, защото всичко е по-голямо от нормалното, а това, което пасва точно има всичките си разтегливи способности. Ръкавите са отново по-дълги от обикновено като са пристегнати по китките. Няма джобове, а бродерията на Андоновия човек седи някъде ниско долу. Наричаме блузата Шпионска, защото така изглежда, спри да си мислиш за неприлични подвизи!

Тази блуза е измислена така, че да ви насочва към хора със зорко око и добър вкус, те просто ще се окажат в позиция на зяпане във вас, ако се справяте добре с носенето. Знаем, че щом се заглеждате по тази блуза, значи имате по-важни дела да действате и затова ви споделяме елементаризмите на готово – по-дългото отзад, по-късото отпред, можете да се ориентирате и по етикета отвътре.

 

Грижа за дрехата:

Материята може да пуска леки мъхчета докато не се изпере няколко пъти. Самата материя не пуска цвят в пералнята, но е подходящо да се пере с тъмни материи на нисък градус. Ние съветваме всички наши клиенти да перат изделията ни, а и останалите си дрехи, на нисък градус, защото всички перилни препарати са достатъчно силни, за да почистят дрехите ни и при ниска температура. Друга причина да ви съветваме да перете дрехите си на ниска температура е, че това ще удължи значително живота им. Не препоръчваме сушене в сушилня, защото това ще доведе до по-бърза амортизация на новата ви дреха.

 

Особености:

  • Кройката е минималистична и доста умна, така че не очаквайте дрехата да ви стои като всяка друга блуза. Полото е прилично късо, не дразни и на по-батка тип вратове.Седи много яко на гажето ти.

  • За да разберете кой размер ви пасва най-добре, натиснете „тук“

Размер

, , ,

Цвят

Черен

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Шпионско поло“
X