Седлавнива – черна възглавница. Принадлежи към Андонов Бранд, проектирана и изработена в Училище по мода Мощанската къща, Вароша, Благоевград.

Седлавница

30.00 лв.

Седлавницата е различен сорт възглавница. На нея ние ви съветваме основно да седите по някакъв начин. С дупето си, с главата си, което ви е на душата повече, сложете го на седлавницата и нека ви е сладко. Напълнили сме всяка една от тях с много, ама наистина много остатъци от най-различни производствени процеси в текстилната индустрия. Основно текстилни, стараем се да премахваме остри предмети, за да може да няма нежелан „Оооооооооох“ ефект. Ако все пак спечелите от лотарията на незнайния пълнеж, пуснете и тото. Знаем, че знаете, че се шегуваме, ама все пак разваляме майтапа, като го обясняваме. Затова просто си вземете Седлавницата и не му мислете много.

- +
Сравни

 

Създадено в Мощанската къща, Вароша, Благоевград

Седлавницата е мястото на което ние си събраме текстилния отпадък от производствата на дрехите, които ако още не са ви любими, време е да си ги купите. Съдържанието им е напълно текстилно от напълно всички възможни текстили. Рециклираме по този начин ние и наистина не изхвърляме нищо от текстила, който използваме. Някои са меки, други са по-твърди, каквото ви се падне. Брандирани са с типичния Андонов човек, който носи много увереност, нищо, че в този случай е сложен така, че да сядате върху него или да спите, или пък кучето ти да спи там. Плата, който виждате отвън винаги избираме да бъде здрав и устойчив, за да си имате повече време Седлавница. По-накратко – удобно и готино местенце за вашето гъзенце или за това на куето ви, или котката, все тая, който има възглавница, кеф му е и е рециклирал.

 

Грижа за седлавницата:

Не е подходящо да се пере, защото нямаме идея дали ще изсъхне, но пък затова външната обвивка на текстилните отпадъци е доста плътна и не пропуска кой знае какво навътре. Третацията трябва да е нещо подобно като на всяка друга възглавница, скоро може би ще обновим информацията в тази секция, но да си признаем, ние нашите възглавници ги размятаме навсякъде и нищо им няма още…

 

Особености:

  •  Можете да си сложите много възглавници навсякъде, човек от нашия екип веднъж си замени със седлавници задните седалки на опела си зафира и успешно, и удобно пренощува или по-точно пресутринтува един джулай морнинг и разказа за забавни сънища. Не спомена нищо за болки в кръста или подобни…

  • Седлавниците са удобни за всякакви помещения и ситуации, особено готини са за партита на открито или за мероприятия с много гости и никакви столове. Носят някаква романтика със себе си.

X