Потник за Силняци – спортен черен потник с качулка. Подходящ за тенис, бокс, фитнес, както и за ежедневна употреба. Принадлежи към Андонов Бранд, проектирана и изработена в Училище по мода Мощанска къща, Вароша, Благоевград.

Потник за Силняци

89.00 лв.

Потникът не е много типичен, както забелязвате. Кройката му е яка, гърбът отива напред и подчертава областта на гърдите. Има супер яка бродерия на корема, хем за да го крие, ако го има или ако го няма, да подчертава поривът да се разбере какво се крие отдолу. Става за всякакви спортове, както и за всякакви барове. Ако си нямате другарче за лимонада, слагате силняшкия потник и си имате Андоновият човек с вас навсякъде, той е супер уинг мен, кефят му се мадамите, а той има интерес само да ви запознава с тях (:

Clear
- +
Сравни

 

Създадено в Мощанската къща, Вароша, Благоевград

Този потник е в действителност първата създадена дреха за г-н Андонов и точно тя е причината за създаване на целия бранд. Затова е Потник за Силняци – силни не само физически, ами силни и в делата си мъже са тези, които ще усетят дрехата както трябва. Широка, за да е удобна. Със свободен силует, който дава пълна свобода на движение. Спортен си е този потник. Материята му е плътна, защото знаем, че тези, които много спортуват, често мерят тренировката си в локви пот и изгорени калории, детоксикация и подобни.

Материята е една, обаче сме я развъртяли от лицето и от опачето, така че да стане още по-интересна и някак по мъжки хем груба, хем красива. Силна дреха за силни мъже. Навсякъде има декоративни жълти шевове, за да подчертаем експресивността на помещаващата се в потника персона. Дължината от рамото до подгъва на дрехата е 75 см, има и качулка. Голямата бродерия отпред сме я сложили за братска подкрепа. Също има таен чип, който никога няма да намерите, но брои и смята дали сте си направили повторенията на тренировките. Подходящ за тенис, за бокс, за пътеката във фитнеса, но и за някое нощно барче. Същият тоя чип привлича погледи на Мадами с добър вкус в облеклото и мъже, които изглеждат добре и без него.

 

Грижа за дрехата:

Материята пуска леки мъхчета, така че не се учудвай, ако забележиш сгъстяване на четината ти, докато не го изпереш няколко пъти. Самата материя не пуска цвят в пералнята, но е подходящо да се пере с тъмни материи на нисък градус. Ние съветваме всички наши клиенти да перат изделията ни, а и останалите си дрехи, на нисък градус, защото всички перилни препарати са достатъчно силни, за да почистят дрехите ни и при ниска температура. Друга причина да ви съветваме да перете дрехите си на ниска температура е, че това ще удължи значително живота им. Не препоръчваме сушене в сушилня, защото това ще доведе до по-бърза амортизация на новата ви дреха.

 

Особености:

  • За да разберете кой размер ви пасва най-добре, натиснете „тук“

Размер

, , ,

Цвят

Черен

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Потник за Силняци“
X