Кариран Елегантен елек, панталон и удобна кадифена блуза (2 of 10)

На Дядо Ти Панталоните Сиво Каре

130.00 лв.

Този панталон има особено строга енергия, когато го носи силна жена. Подходящ е основно за представителни дейности, защото с такава енергия сме го правили. Единствена дреха е, а от същата материя сме направили и чудесен ЕлеГ (ЕлеГантен Елек) 😉

Изчерпан

Сравни

Историята на този широк кариран панталон: Преди известно време, нашата дизайнерка намери един стар широк панталон, много стар мъжки официален палталон. От онова време, когато бежавото вълнено каре е било луксозният избор на малцина. Те бяха панталоните на нечий дядо, които претърпяха актуална трансформация и така се появи нашият продукт „На Дядо Ти Панталоните“.
В момента виждаш нашите сиви карирани доста широки панталони, вдъхновени от нечии дядови такива. Изработени са от дебела вълнена материя. Използвали сме същия плат и за едно наметало, както и за части от ето това яке. Скрили сме италиански джобове под интересно прехлупване в страните на панталона. Той е подходящ избор за дами, които сменят обиколката на талията си често, защото много лесно размерът може да се преправи в диаапазон от около 12 сантиметра.

Интересни факти: Панталонът всъщност наистина е мъжки и наистина е дядовски. С него се надяваме да подсетим хората да се обърнат към старите си дрехи с нови очи. Всеки един панталон от капсулната колекция „На Дядо Ти Панталоните“ е единствен и ще принадлежи на единствена дама.

Малко за размера: Носи се с колан точно минаващ по линията на талията. Фиксирали сме талията на 88 сантиметра, но отново повтаряме – може да се отпусне още или да се намали. Дължината от талията до подгъва е *** сантиметра. Ширината на панталона в областта на ханша е драстично по-голяма и цели да подчртае женствеността на големия таз. Крачолите са широки, но могат лесно да се стилизират по различни начини.

Tips: Може би си мислите, че този панталон е основно подходящ за корпоративни среди, но всъщност чудесно се комбинира с кубинки и бяла тениска. Панталонът е подходящ за всякакъв вид смели комбинации.

Грижа за дрехата: Перете на ниски градуси и програма за вълна, за да не стане дрехата ви с детски размери. Не ползвайте сушилня. Възможно е да се наложи да изгладите вашия широк кариран панталон след пераланя, гладете през памучна кърпа, за да може да запазите вълната.

Не забравяй да последваш нашата академия за дизайнери в инстаграм, както и брандовете, които създаваме в нея!

X