кариран елек и кариран панталон (5 of 12)

На Дядо Ти Панталоните Зелено Каре

130.00 лв.

Това е първият официално създаден панталон от лимитираната серия панталони на NADAd Brand – „На Дядо Ти Панталоните“. Материята е особено интересно класическо каре. Можете да комбинирате спокойно с всякакви стилове дрехи, както и да потърсите ЕлеГът- другар на панталона тук.

Изчерпан

Сравни

Историята на този широк кариран панталон: Преди известно време, нашата дизайнерка намери един стар широк панталон, много стар мъжки официален палталон. От онова време, когато бежавото вълнено каре е било луксозният избор на малцина. Те бяха панталоните на нечий дядо, които претърпяха актуална трансформация и така се появи нашият продукт „На Дядо Ти Панталоните“.
В момента виждаш нашите сиви карирани доста широки панталони, вдъхновени от нечии дядови такива. Изработени са от дебела вълнена материя. Използвали сме същия плат за да направим и ЕлеГ (ЕлеГантен елек), който да другарува с панталоните. Скрили сме италиански джобове под интересно прехлупване в страните на панталона. Има и заден джоб. Дрехата е подходящ избор за дами, които сменят обиколката на талията си често, защото много лесно размерът може да се преправи в диаапазон от около 12 сантиметра.

Интересни факти: Панталонът всъщност наистина е мъжки и наистина е дядовски. С него се надяваме да подсетим хората да се обърнат към старите си дрехи с нови очи. Всеки един панталон от капсулната колекция „На Дядо Ти Панталоните“ е единствен и ще принадлежи на единствена дама.

Малко за размера: Носи се с колан точно минаващ по линията на талията. Фиксирали сме талията на ** сантиметра, но отново повтаряме – може да се отпусне още или да се намали. Дължината от талията до подгъва е *** сантиметра. Ширината на панталона в областта на ханша е драстично по-голяма и цели да подчртае женствеността на големия таз. Крачолите са широки, но могат лесно да се стилизират по различни начини.

Tips: Може би си мислите, че този панталон е основно подходящ за корпоративни среди, но всъщност чудесно се комбинира с кубинки и бяла тениска. Панталонът е подходящ за всякакъв вид смели комбинации.

Грижа за дрехата: Перете на ниски градуси и програма за вълна, за да не стане дрехата ви с детски размери. Не ползвайте сушилня. Възможно е да се наложи да изгладите вашия широк кариран панталон след пераланя, гладете през памучна кърпа, за да може да запазите материята.

Не забравяй да последваш нашата академия за дизайнери в инстаграм, както и брандовете, които създаваме в нея!

кариран елек и кариран панталон (5 of 12)
кариран елек и кариран панталон (5 of 12)

 

X