На Баба Ти Пеньоара (розов) (7 of 10)

На Баба Ти Пеньоара Коралов с Розови Пухчета

200.00 лв.

Пухкаво палто тип халат. Двулицево. Топло, нежно и приятно. Особено различно. Не е грешка да се каже, че няма друго такова. Единствено си е в целия свят, а розовата материя дори нямаме идея с какъв произход е, само знаем, че е над средна възраст в отлично състояние. Затова и името – На Баба Ти Пеньоара, и заради уюта също …

1 налични

- +
Сравни

Историята на дрехата: Сигурни сме, че името те впечатли. Това пухкаво палто тип халат има интересна история. Ще ти разкажем от къде идва. Преди известно време, нашата дизайнерка намери едни стари, много стари мъжки официални палталони. От онова време, когато бежавото вълнено каре е било луксозният избор на малцина. Те бяха панталоните на нечий дядо, които претърпяха актуална трансформация и така се появи нашият продукт „На Дядо Ти Панталоните“. В кариран, черен, сив, златен и розов вариант. Нямаше обаче как „На Дядо Ти Панталоните“ да крачат сами по света, затова решихме да създадем „На Баба Ти Пеньоара“

Интересни факти: В момента разглеждаш Кораловия ни такъв. Той си е един единствен на света. Материята от която сме изградили едното му лице е много стар плат от същото време на оригиналните дядови панталони. Нямаме никаква след от къде е този плат, къде е произведен и за какво е бил преднаначен. Само знаем, че е правилният избор за тази дреха. Отвътре сложихме розово пухче, което много интересно и красиво изскача от всички ръбове на дрехата. Придава супер удобно усещане, топличко и забавно. Гъделичкащо настроението!

Малко за размера: Да, знаем, че е млко по-така тази дреха, но точно такава си я представяхме, да си е като за по-така мадама. Дължината е до средата на прасеца за фигура между 168-177 сантиметра висока. Ширината отговаря на размер S за дами, които предпочитат малко по-oversized визии, като модела на снимката. Иначе спокойно става на дами, отговарящи на размер М. Дори сме го пробвали и на по L красавици – въпрос на личен вкус. Ние определяме размерът за oversized S.

Tips: Спокойно може да се носи и от двете лица. Разумно сме скрили етикета вътре в джоба, така че да не разхождате логото ни, ами личността си! Комбинирайте смело с колани и/или банани, както направихме ние.

Това не е просто пухкаво палто тип халат! Това определено е страхотна находка, която ще обръща погледи след вас!

Грижа за дрехата: Перете на ниски градуси и щадяща тъканите програма. Не ползвайте сушилня. Разрясвайте с пръсти пухчето след намокряне.

X