На Баба Ти Пеньоара (Сиво-бял) 02

На Баба Ти Пеньоара или Халатът ти за Навън

130.00 лв.

Палто тип халат, което е особено подходящо за преходните сезони. Двулицево е, комбинира се лесно с дънки и тениска, но и с удобни ежедневни роклички. Всъщност моделът е унисекс – стои супер дори и на облечено мъжко тяло.

Clear
- +
Сравни

Историята на дрехата: Сигурни сме, че името те впечатли. Това свежо палто тип халат има интересна история. Ще ти разкажем от къде идва. Преди известно време, нашата дизайнерка намери едни стари, много стари мъжки официални палталони. От онова време, когато бежавото вълнено каре е било луксозният избор на малцина. Те бяха панталоните на нечий дядо, които претърпяха актуална трансформация и така се появи нашият продукт „На Дядо Ти Панталоните“. В кариран, черен, сив, златен и розов вариант. Нямаше обаче как „На Дядо Ти Панталоните“ да крачат сами по света, затова решихме да създадем „На Баба Ти Пеньоара“

Интересни факти: Направихме две палта, или халата, или пеньоари на баба ти от най-невъзможните за целта материи. Едро сплетен плат, който по-скоро си представяме да покрива мебелите ни; и трико, което по принцип бяхме взели за комфортни роклички като подплата. Не се сдържахме, комбинирахме ги и смело споделяме – много сме щастливи от резултатите. Два халата, чиито размери ще разберете в следващия абзац. Тайничко се надяваме някоя свежа двойка – гаджета, приятелчета, подобни, да се сдобие с тези два „Пеньоара“. Представяме си ги нкъде навсякъде по света…

Малко за размера: Дължината е до средата на прасеца за фигура между 168-177 сантиметра висока. Ширината отговаря на размер S и M. Моделът е унисекс. Десенът е свеж, светъл и приветлив.

Tips: Спокойно може да се носи и от двете лица. Разумно сме скрили етикета вътре в джоба, така че да не разхождате логото ни, ами личността си! Комбинирайте смело с колани и/или банани, както направихме ние.

Това не е просто палто тип халат! Това определено е страхотна находка, която ще обръща погледи след вас!

Грижа за дрехата: Перете на ниски градуси и щадяща тъканите програма с бели и светли цветове, които не пускат цвят. Не ползвайте сушилня. Възможно е да се наложи да изгладите след пераланя, гладете спокойно, но не прекалявайте с температурата.

Размер

,

X