Бомбърче за Моливна Пола (100) 04

Моливна Пола

87.00 лв.

Моливна пола я наричаме, защото много добре описва фигурата. Подходяща е за дами с усещане за себе си, защото не остава нищо скрито, напротив – изобличава удовлетвореността от хубавата дамска фигура. Подходяща е за дами високи 167-177.

Clear
- +
Сравни

Моливна Пола, чиято принадлежност зависи от вашата стилистика. С кецове си е спортна, с токчета – фатално елегантна. Подчертава талията и дупето, както и издължава силуета. Създадохме Зеленото Бомбърче, за да може дамите, които се сдобият с моливната пола да имат възможност оптимално добре да я комбинират и с горна дреха. Искахме да направим и направихме цяла серия облекла от този плат, така че разгледайте ежедневната рокля, чарлстонките, минижупа и дълпалона.

Имаме я в размери S, M, L и XL. Правим я по поръчка, така че ще ни отнеме около 5-7 работни дни за да я изпратим по куриер. Платът е готин, прахме го как ли не и се справя чудесно и с водата, и с препаратите, и със слънчевата светлина. Все пак, препоръчваме да перете не само моливната пола, но и всяка друга ваша дреха, най-много на 30 градуса. Използвайте по-леки препарати. Можете да разкопчавате копчетата на цепката на полата за да ви е по-удобно.

Намерихме плата съвсем случайно и можем да се похвалим, че го спасихме от сигурна гибел. Ние имаме страхотно отношение към природата и съответно към устойчивата мода. Много често за нашите дрехи избираме материи, които, ако не претворим в облекла, ще са част от замърсителите на планетата ни. Моливната пола не прави изключение. Можете да прочетете повече за кръговата икономика тук. А ние просто искаме да ви уверим, че избирайки NADAd бранд, директно получавате бонус точка от планетата ни 😉

Размер

, , ,

X