кариран елек и кариран панталон (7 of 12)

ЕлеГ Зелено каре

80.00 лв.

Интересен ЕлеГ, който би ставал на дама размер М и може би височина над 170 сантиметра. Кройката е нетипично преправяна от мъжка към дамска и наистина се получава различно прилягане по тялото. Възможно е да се загащи в „Панталоните На Дядо Ти“ и да изглежда като гащеризон в тази комбинация. Има красиви копчета със златен блясък. Дрехата е единствена и няма да бъде правена втора подобна. Хастарът е много красив – памучен и на цветя.

1 налични

- +
Сравни

Литературно описание на дрехата: Всъщност това е един съвсем мъжки кариран елек. Той не намери мъжкия си собственик и взе напълно модерното решение, да запази всичките си мъжки черти, но лекичко да се втали и да си пробва късмета на другия бряг. Виждахме, че на там отиват нещата, личеше си по хастара – памучен и на цветя. Но не какви да е цветя, ами от тези, които едно време ги отпечатваха по доста трудоемки методи върху тъканите. Винтидж си изглежда ЕлеГа и отвън и отвътре. Сложил си е Златни копчета със столче, разбира се, шити на ръка. Мисли се за много важен г-н ЕлеГът, но да си признаем, има за какво. Дето се вика, втори живот живее и добре си го живее. В търсене е на дамска гръд, която да се осмелява да го носи с разкопчани копчета или поне горните две. Комбинира се супер готино с „На Дядо Ти Панталоните„, бяла риза и без сутиен. Която дама превари, тя ще завари. ЕлеГът си е един единствен и няма повече хастар на цветя за втори…

Какъв е размерът и как да се грижиш за модната си находка: Размерът отговаря на стандартен М. Материите са вълна и памук. Съответно трябва да се пере на нисък градус и програма за вълна. Докато се глади, между него и ютията да има поне една памучна кърпа дистанция.

Как си представяме ние нещата: Този кариран елек би било подходящо да се разхожда в офиса или на среща с другите бизнес мадами… По всяка вероятност ще респектира мъжката аудитория и ще работи като „естествен подбор“ за смели и достойни прдставители на силния пол.

Tips: Пробвай смели комбинации с кожен колан например или пробвай да го загащиш в този панталон, за да получиш визия „гащеризон“. Също пробвай да го завържеш в талията, така ще получиш доста секси летен топ (завързан може и от шарената страна да го носиш)

Не забравяй да последваш нашата академия за дизайнери в инстаграм, както и брандовете, които създаваме в нея!

кариран елек и кариран панталон

X