Рокля за ежедневно удобство 03

Удобна ежедневна рокля

75.00 лв.

Удобна ежедневна рокля, която не пропуска нито една извивка от тялото. Подходяща е за офис, барче и за разходка в парка. Лесна е за стилистика – може да се комбинира с oversized риза открадната от някое гадже или с На Баба ти Пеньоара.

Clear
- +
Сравни

Често искаме да изглеждаме добре, но нямаме време да съчетаваме многопластови визии. Затова направихме  тази удобна ежедневна рокля. Бърза, готина, авангардна, много удобна. Представяме си я върху тялото на мадама, която има забързано ежедневие и буден дух. Активна жена, която може би носи кецове през деня, а в багажника на колата си постоянно крие един-два чифта токчета. За да може да се преобрази и да посети някое барче за питие след работния ден. Материята е еластично трико от естествени нишки, което е устойчиво във времето. Цветът е светло с тъмно синьо в хоризонтални райета. Деколтето е затворено. Трябваше да има нещо консервативно в тази така подробно показваща извивките на тялото рокля.

Създадохме само две рокли от този модел – XS и S. Но заради еластичността на плата роклята може да стои добре и на дами определящи се като M 😉

Малко съвети за третация…

Ние обичаме дрехите, които правим и имаме отношение не само към тях, ами към всички дрехи, както и към природата. Затова горещо съветваме да не покапвате дрехите си с лютеница или цвекло. Само в подобни ситуации имате нужда от по-специфично и химическо третиране. За тази рокля, а и за останалите ви дрехи, препоръчваме да перете на не повече от 30 градуса. Не използвайте силен препарат. Избягвайте сушилня, ако искате дрехите ви да съпровождат по-голям период от живота ви. 

И тази дрека, както почти всяка друга в NADAd бранд е изработена от материя, която сме намерили в някоя от спасителните ни мисии за обречени на гибел платове. Много малко от нашите дрехи са направени в големи количества. Не само защото искаме окончателно да подчертаем индивидуалността на всеки избрал нашите дрехи. Ами защото имаме отношение към природата 🙂 Модният бранш е най-големият замърсител на планетата земя. Ние искаме да се разграничим доколкото е възможно от замърсителите. Затова се стараем да информираме вски посетил нашия сайт за това какво е устойчива мода.  Повече за кръговата икономика може да прочетете тук.

Размер

,

X