Боксьорски гащи – черни къси панталонки, специално проектирани за спорт. Изключително комфортни, гарантирана пълна свобода на движението. Принадлежи към Андонов Бранд, проектирано и изработено в Училище по мода Мощанска къща, Вароша, Благоевград.

Боксьорски гащи

130.00 лв.

Тези къси гащи са направени така, че да можеш да завържеш краката си както прецениш и никога да не те опъне нищо! Свобода на победител се чувства. В бонус сме добавили красиви джобове, от които трудно падат неща, но все пак, не тренирай с телефон в тях. Знаем, че хората, които ще носят тези гащи, са супер експресивни в движенията си, затова и сме гарнирали с типичния за Андонов Бранд жълт цвят обиколката на крачолите – за да е още по ясно всяко ваше движение!

Clear
- +
Сравни

 

Създадено в Мощанската къща, Вароша, Благоевград

Панталоните са създадени за активни хора. Моделът е мъжки, но седи чудесно и на дами с по-изразена мускулатура. Дължината е до средата на бедрото, като кройката е направена така, че в никакъв момент да не се усеща опън от материята. Самата материя е изкуствена, тя не може да се изцапа лесно или пък да се повреди, но все пак препоръваме да се отнасяте уважително към дрехата си и да я пазите като любима вещ. Така можете да сте сигурни, че ще прекарате дълги години заедно. Моделът е вдъхновен от боксьорските тренировки, които посещава г-н Андонов Бранд и от мощта, която се генерира в един такъв спорт. Затова и моделът е зареден с много сила и много могъща енергия. Когато носиш тези панталони, неминуемо имаш предимство!

 

Детайли:

  • Лъскава комфортна материя от полиестер

  • Мрежеста подплата

  • Два джоба с филетки

  • Двойно набран ластик с връвка, за още по-голям комфорт

 

Грижа за дрехата:

  • Можете спокойно да перете Боксьорските Андонови гащи в пералня, но на нисък градус – 30

  • Гладете само със силна пара или под памучна кърпа, но спокойно, не се мачка кой знае колко, особено, ако ги оставите да изсъхват по-пригладенки

 

Особености:

  • Ако не намирате размер, който да ви отговаря, не се колебайте да се свържете с нас, за да направим каквото заслужава вашата спортна персона

  • За да разберете кой размер ви пасва най-добре, натиснете „тук“

Размер

, , ,

Цвят

Черен

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Боксьорски гащи“
X