Бизнес Рокля

Бизнес Рокля I

100.00 лв.

Рокля, която може би ще попречи на работата в офиса … Е, какво да се прави 😉 Цветът е графит, платът дава малко винтидж усещане, памучен е, размерът е S. По-високите дами могат да си позволят да комбинират и с кецове, но ние препоръчваме комбинация с токчета. Чудесно се комбинира с Наметалото ни от Бабиния Скрин.

1 налични

- +
Сравни

Рокля за жени, които искат да демонстрират себе си по безкомпромисен начин! Бизнес рокля! Плътно прилягаща по тялото е, дължината покрива коляното. Признаваме си, предизвикателна е! Особено, ако push-up-нете положението 😉 Ципът сложихме отстрани, за да може нищо да не пресича извивките на тялото. Материята е леко еластична за допълнителен комфорт. Има две цепки от страните за по-удобно забързано ходене по задачи и за по-секси кръстосване на крака по време на срещи. Дебелите презрамки подчертават сериозността на положението и допринасят чувството за сигурност и че всико си е на мястото.

Цветът е графит, платът дава малко винтидж усещане, памучен е, размерът е S. По-високите дами могат да си позволят да комбинират и с кецове, но ние препоръчваме комбинация с токчета. Представяме си роклята с риза отдолу, за да не е чак толкова секси. Чудесно се комбинира с Наметалото ни от Бабиния Скрин.

Можете да перете спокойно роклята на пералня, но не на повече от 30 градуса. Пазете я от трайни изцапвания, така няма да ви се наложи да използвате силни препарати. Ако я извадите веднага от пералнята и я сушите на закачалка без да използвате щипки, няма да ви се наложи да я гладите. Просто я облечете 30 минути преди да излезете от вкъщи. Така топлината и влагата на тялото ви ще се справи с малките остатъчни намаквания от прането. Използвайте този трик за тениски и за плътно прилягащи по тялото дрехи, не само за тази бизнес рокля 😉

Моделът на тази рокля сме направили в още два цвята (общо три цвята), като всеки цвят е различен размер. Правим подобни неща с всичките ни дизайни. Не обичаме да задържаме дрехи на склад и да имаме много от един модел. Смятаме че това е правилно по отношение на природата. Все пак текстилния бранш е този, който замърсява най-много планетата Земя. Искаме да ви споделим една полезна статия за кръговата икономика и да ви уверим, че NADAd е бранд, който наистина прави устойчива мода.

Размер

X