Андонов анцуг – черен мъжки анцуг. Принадлежи към Андонов Бранд, проектирана и изработена в Училище по мода Мощанската къща, Вароша, Благоевград.

Андонов Анцуг

89.00 лв.

Мъжки спортен панталон с ластик в двойно нагънатия колан и връвка за допълнително уцелване на обиколката на под паласките ти, над паласките ти или там където си носиш анцузите. Подгохящ е ако тичаш, седиш, ходиш или като цяло е подходящ. Може да го изпозлваш за спорт, може и за барче, нещо като официален анцуг може да ти е Андоновия анцуг. Сложили сме и един Андонов човек отпред на единя крачол за да си имаш винаги компания, а и да демонстрираш ясно добрия си вкус.

Clear
- +
Сравни

Създадено в Мощанската къща, Вароша, Благоевград

Анцуг. На първо време ще се зачудиш какво толкова специално може да има в един анцуг?! Ами, ти като влезеш в него, ей ти на, нещо специално. Защото рязко ще усетиш комфорт и как десетки девици са го везали на ръка. Разбира се, това е шега, която може да вземеш на сериозно, ако това ще те накара да се чувстваш по-добре. А действителността е, че сме избрали супер удобна материя, която хем е мека, но пък и е плътна. Седи добре на гъзето, на чатала. А и сме сложили един Андонов Човек отпред на единя крачол, да си имаш другарче. Два джоба имаш отпред, които са удобни и не изпадат лесно неща от тях. Ластикът е красив, набрали сме го допълнително за да стане красив. Има и връвка, която специално за нашия бранд е плетена. Не от девици, а от цяла истинска фабрика! За да не използваме много пластмаса, решихме да направим дизайнерски завършек на връвката в ластика, вместо стандартните грозни капачета, ще ти хареса 😉

 

Грижа за дрехата:

Пери спокойно на пералня, но задължително на ниски градуси, 30 демек. Възможно е материята да пуска, така че пери с черни дрехи. А най-добре на ръка, така най-дълго ще запазиш дрехата си. Не ползвай сушилня, защото тя ще ти прецака официалния анцуг! Ако сушиш на слънце, имай предвид, че слънцето е най-голямият враг на материите, така че, която и да е дреха, недей да я оставяш след изсъхване на под него!

 

Особености:

  • За да разберете кой размер ви пасва най-добре, натиснете „тук“

Размер

, , ,

Цвят

Черен

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Андонов Анцуг“
X