Андоновите къси панталонки – черни мъжки късни панталонки. Принадлежи към Андонов Бранд, проектирана и изработена в Училище по мода Мощанската къща, Вароша, Благоевград.

Андоновите къси панталонки

47.00 лв.

Толкова дълго описание писахме на дамските къси панталонки, че докато стигнем до описанието на мъжките помъдряхме и си казахме, че щом си тук, вече ти харесва и трявба само да знаеш, че дължината от колана до подгъва е 50 см и е са удобни, може и да тичаш напред-наазад по фитнеси и паркове с тях, а може и да си седиш на гъзето спокойно и удобно в тях. Това е.

Clear
- +
Сравни

 

Създадено в Мощанската къща, Вароша, Благоевград

Заради това, което прочете преди малко ще разбереш защо просто го копираме отново тук… Толкова дълго описание писахме на дамските къси панталонки, че докато стигнем до описанието на мъжките помъдряхме и си казахме, че щом си тук, вече ти харесва и трявба само да знаеш, че дължината от колана до подгъва е 50 см и са удобни, може и да тичаш напред-наазад по фитнеси и паркове с тях, а може и да си седиш на гъзето спокойно и удобно в тях. Това е.

 

Особености:

В ластика сме сложили и връвка, за да може допълнително да се пристряга, така че, ако гъзето ти е малко, а бедрата ти са като тези на Скалата, вземи си размер по-голям или ни се обади за да те поглезим с консултация какво да правиш в тази напрегната и особено сложна ситуация!

 

Грижа за дрехата:

  • Можете спокойно да перете в пералня, но на нисък градус – 30

  • Глади се, но спокойно, не се мачка кой знае колко, даже май хич. Не оставяйте да съхне дълго под слънцето, за да не се изгори материята, всъщност не оставяйте никога дрехите си дълго на слънце и те като кожата ни не реагират добре, когато дълго слънчасват.

 

За да разберете кой размер пасва най-добре, натиснете „тук“

Размер

, , ,

Цвят

Черен

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Андоновите къси панталонки“
X