NaChe е страницата, в която ще можете да следите и да се възползвате от облеклата, които се създават за вас в Мощанската къща, Вароша, Благоевград от утвърдени и нови брандове.

В тази страница ще ви запознаем с Нас – екипът, който стои зад NaChe Brands. Ще ви разкажем кой как се е появил и кой откъде се е вдъхновил! Иска ни се да се познаваме добре, защото това, което правим е да сбъдваме мечтите си и да доказваме всеки ден, че може човек да обича работата си!

Надежда Червенкова

Не винаги, когато целият свят ти казва, че не може, наистина не може!

Всичко е възможно! Или с други думи - има Надежда 🙂

Тя е представител на онзи тип хора, които винаги създават грешни впечатления. От дете не я взимат на сериозно за нищо, но пък на нея не ѝ пука, защото за себе си тя има всички нужни обяснения, за да си върви по пътя и така от далечната 1993 до сега…

Филип Андонов - Еталон за лидер! Събира у себе си всички полезни практики на правилния бизнес, като неспирно се оптимизира и актуализира към все по-добро!

Светът има нужда от повече Филип

Филип Андонов

Всъщност, защото всико правим ние двамката, ще ни отнеме малко повече време за да си опишем животите и опита, затова направо елате в Мощанската къща да се запознаем!

Обещаваме в най-скоро време да качим наистина по-подробна информация 🙂

Иначе, създаването на NaChe Brands се случи след като Надежда – моден дизайнер, основател на собствено частно училищее за мода, организатор на десетки културни, модни и социални събития срещна Филип – предприемач, филантроп, основател на Dominative – ужасно успешна маркетингова компания. Та, най-нормалното, което се случи беше нареждане на всички липсващи парчета от един пъзел! Пъзелът разкрива една картина на правилното правене на облекла и развиване в света на модата. Историята е наистина интересна, забавна и полезна. Вярваме, че е толкова вдъхновявааща, че може да се използва за пример!

Скоро ще разкажем, а до тогава ще ви бъдем благодарни, ако не спирате да посещавате не само нашият сайт, ами и онлайн магазина в него, както и социалните мрежи, които поддържаме, за да ви информираме с продуктите на NaChe Brands