Поглед Навътре – Изложба Нейрографика и това, което предстои!

Поглед Навътре – Изложба Нейрографика и това, което предстои!

Мили приятели! Нашата академия има щастието да събира между стените си основно мотивирани хора, такива, които са тръгнали по пътя на осъществяването си. Но всеки от нас е разказал една или повече истории, в които е срещнал трудности и пречки. Всъщност много от нашите приятели, курсисти, изложители или дори просто гости, споделят, че нещо повратно в живота им се е случило, за да могат да се открият и отворят достатъчно, че да забележат съществуването на едно такова генериращо позитиви и развитие пространство като Мощанската Къща.

Изложба Нейрогравика - поглед навътре - Оля Гранкина в NaChe Academy

Посветихме един цял месец в това да ви запознаем с различни метди и практики, които да помогнат на всички ни, да се справим със заложените ни пречки и ограничения, за да можем да осъществим по-добре и по-скоро себе си в оптимален вид!

****

Изпълнили сме целия месец Май със събития, които да обогатят душите ни, да успокоят съзнанието и да пречупят страховете! Украсили сме стените на нашата галерия със скици от Нейрографични сеанси, които ще можете да разгедате през целия месец, а ние да ви разкажем повече за това какво точно представлява Нейрографиката.

Програма

01.05
Откриваме изложбата Поглед Навътре, която ще можете да посетите до края на Май месец. Тя ще ви насити с красиви форми и линии и едно усещане за решения.
*
05.05
Каним ви просто на гости, просто да се запознаем. Това е нашият Ден на Отворените Врати! Този месец ще ви разказваме за успешни практики и методи, които са пътя към това, човек да бъде щастлив и осъществен.
*
10.05
Събитието на Книгите Vol.III – Среща с Нидал Алгафари и цялото му творчество! Акцентът в книгите му е върху човешката индивидуалност, вярата в Бог и любовта като движеща сила.
*
11.05
Ще рисуваме без страх, а с Оля Ворошилова и акварелни бои. Няколко часа, в които една прекрасна жена ще ни научи да създаваме, ще ни покаже, че това е присъщо на всеки, който има желание да се изрази!
*
14.05
Представяме „Озарението на Корпо от Шинтила“ – книга написана от Илиана Аркобалено, която разказва за емоционалната интелигентност и как тя може да бъде придобита от ранна детска възраст.
*
17.05
Отово Оля Ворошилова с нейното ново умение – ще ни разкаже повече за нас съдейки по начина по който реагираме на различни аромати! Това ще бъде нашата Ароматна Дискотека!
*
20-22.05
Ще бъдем първите домакини на„Пътуващ семинар с Анна Христова и Оля Гранкина“. Три дни, изпълнени с това, от което една жена има нужда! Йога, беседи, астродиагностика, нейрографика, танц, метафорични карти, таланти в действие. Комбинация от практики, които ще ни помогнат да открием талантите си!
*
24.05
Страхотния и вдъхновяващ Иван Панайотов ще ни гостува, за да почетем заедно и да влезем в дискусия след като чуем „Предсмъртния марш на клоуна“
*
28-29.05
Последният уикенд на Май ще прекараме с Лилия Манолова, която ще ни разкаже за дизайна на човека. Какво у наскакво точно значи, защо когато двама човека правят едно и също, ние реагираме различно към двамата. Тя ще ни разкаже, че има смисъл да бъдем различни и как да живеем качествен живот според типа си!
*
изложба нейрографика NaChe Academy Вароша, Мощанската Къща, Оля Гранкина
Програма събития месец май на NaChe Academy
изложба нейрографика NaChe Academy Вароша, Мощанската Къща, Оля Гранкина

С този месец искаме да ви подарим една грижа. Грижа от нас за вас, от вас за нас, от вас за вас! Отваряме вратите си и ви приветстваме! Очакваме да се запозннаем и да си бъдем полезни. Да бъдем една безопасна и подкрепяща среда, в която да се справим със страховете и проблемите си! За да можем да се освободим от това, което ни пречи и да бъдем! Повече себе си, повече щастливи, повече!

изложба нейрографика NaChe Academy Вароша, Мощанската Къща, Оля Гранкина