Събитието на Книгите

Събитието на Книгите

СЪБИТИЕТО НА КНИГИТЕ

Място в нашата академия за творци винаги ще има! Затова каним всеки, който желае да представи творчеството си да се свърже с нас час по-скоро на nachebrands@gmail.com или на +359 876 33 82 05 – Телефинът на Надежда(та)

Събитие на NaChe Academy

Културният Епицентър на Благоевград

Какво представлява събитието?
Събитието на Книгите е поредица събития, планирани да бъдат проведени в NaChe Academy всеки втори вторник от месеца! Те целят да популяризират местни и гостуващи автори на книги от различни жанрове.
Малко повече информация…
NaChe Academy е академия по мода и бизнес, която ясно осъзнава, че щом иска да създава култура и изкуство, както и кадри, които да създават култура и изкуство, трябва да кореспондира с всички останали отрасли на културата и изкуството на местно, национално и международно ниво. Затова организира поредица от събития, които да установят академията като културно средище, в което граждани и гости на Благоевград да се срещат един с друг по повод интересни теми и конкретни творци.

Напоследък все повече чуваме, че някой и една книга не е прочел през живота си. Счита се за нормално да не се чете! Повечето хора стигат с коментара по темата до тук! Но не и ние от NaChe Academy. Ние обожаваме да четем, не се ограничаваме в стил и жанр и затова сме толкова щастливи и доволни от живота. Не ни допада, че все по-малко хора четат и затова решихме да покажем на света четенето в истинския му облик! За да може с все повече усмихнати и щастливи хора да се разминаваме по улиците на света!

Имаме щастието да разполагаме с прекрасно обособено пространство, подходящо както за галерийни изложения, така и за презентиране на умения, а може би най-вече за представяне на книги. Имаме една мечта – да създадем много богата билбиотека на български автори, които да познаваме и които да намират нашата академия като място, подходящо за творчеството им. Искаме да бъдем „там“ за пистеля, да бъдем безопасната и подкрепяща среда, от която има нужда всеки в началото на пътя си, а и до самия му  край! Нямаме търпение да направим първата крачка към едно по-информирано, по-интелектуално общество не в социалните мрежи, ами вътре в душата. Искаме хората да отговарят на елементарния въпрос „как си?“ с „Вдъхновен!“, а не с лъжа и безразличие.

Затова те каним!

Всеки Втори Вторник на Месеца!

Ние ще имаме грижата да сме в компанията на интересни автори, които имат какво да разкажат и да те вдъхновят за тях ще бъде просто още едно поредно дихание! Погледни датите и потърси „Събитието на Книгите“ във Фейсбук:

22 Март – Началото на една красива библиотека!

12 Април – Да поЧетем заедно.

10 Май – Изкуството в това да се потрудиш за себе си.

14 Юни – За големите и за децата.

12 Юли – Да си полфилософстваме заедно…

9 Август – Горещи корици!

13 Септември – Независимите артисти заедно!

11 Октомври – Краят на циганското лято.

8 Ноември – На по книга и кафе.

13 Декември – Книгата – най-хубавият подарък!

Вашият коментар