Ден на Отворените Врати!

Ден на Отворените Врати!

NaChe Academy отваря вратите си за вас!

Ден на Отворените Врати е денят, който е подходящ да ни дойдете на гости без да се притеснявате от нищо. Ние ще бъдем на линия за да отговорим на всичките ви въпроси и да се погрижим да намерим начин да си бъдем полезни!

Всеки първи четвъртък от месеца!

Ще се запознаете със страхотния ни екип!

Тони-Бонбони!

NaChe Academy / НаЧи Академи - академия за мода и бизнес в Благоевград, Вароша, Мощанската къща

Тони ще ви разкаже за кройките. Ще ви вземе мерките, защото ще искате да ви направи някоя дреха, след като ви разкаже за кройкитие. Разсмейте Тони-Бонбони, ще ви изпълни с радост начина по който се усмихва и енергията, която ще ви даде 🙂

Надежда!

Надежда Андонова

Човекът основател на всяка дейност в академията! Тя ще ви направи разходка и ще ви разкаже за всичко в най-малки детайли. Ако имате въпрос, задайте го, тя или ще знае отговора или ще ви прати при него!

Дайо-Зайо 😉

Даяна, не Дияна, затова я наричаме Дайо-Зайо 😉 🙂 🙂 е най-новият член на нашия екип и е тук за да докаже, че да си на 20 е повече от готино в днешно време. Имаме задачата да я направим успешен дизайнер до началото на учебната година! Ако искате да разберете как – попитайте я!

Ще ви разходим в нашите разнородно обособени помещения!

Отправната Точка

Страшната Стая

Кроялната Зала

Даже ще ви качим и на втория етаж!

Фотостудиото

Галерията

Розовата Стая

Ще ви разкажем за всичките ни дейности! За това как можете да създадете продукт; да развиете бизнес; да направите контакти с партньори; да организирате първата си изложба; да представите книгата си!

Ще си поговорим как можете да инициирате благотворително събитие при нас, да презентирате каузите си или да създадете следващото предпочитано културно мероприятие!

Нашата академия е създала десетки интересни приятелства, които са обогатили освен историята ни, то и опита ни! Всеки прекрачил прага на Мощанската къща по един или друг начин е започнал да прави нещо ново, нещо интересно, нещо, за което винаги е мечтал!

Ела и се доближи до сбъдването на мечтите си!

Понякога ни трябва просто хубава и чиста енергия, която да ни отърси от стреса, от притесненията и съмненията. Понякога ни трябва просто една приятелска усмивка и пример, че каквото някой силно желае и за постигането му полага правилните усилия, получава подкрепа и го постига!

Заповядайте всеки първи четвъртък от месеца между 11 и 18 часа в нашата академия!

NaChe Academy

Мощанската къща, Вароша, Благоевград

Ако имаш въпроси и чудения, можеш спокойно да се обадиш на Надежда, която е толкова досадна, че винаги е на телефона и знае всичко

+359 876 33 82 05

Следващи дати и акценти!

7 Април – Възможностите за развитие в модната сфера в България.

5 Май – Голямата сценна, ревютата, светлините на прожекторите!

2 Юни – През зимата правим лятно тяло, лятото сбъдваме мечтите си!

7 Юли – Следващите модни и бизнес тенденции.

4 Август – Запознай се с твоя бизнес партньор!

1 Септември – Началото на всичко – новата учебна година!

6 Октомври – Голямото Шоу – последен шанс да присъстваш!

3 Ноември – Кога е време да построиш основите?

1 Декември – Празниците!

Можеш да следиш инстаграм профила ни, където споделяме ежедневно готина информация за това какво се случва в нашата академия ТУК

Също можеш да разгледаш Бутика ни, за да видиш какво предлагат създадените от нас и с наше съдействие модни брандове!

Вашият коментар