Запознай се с Наще Хора :)

Запознай се с Наще Хора :)

Андонов Бранд и Компания

Андоновите Другари!

 

Гледаме, че е модерно брандовете да имат #BrandAmbasadors, та решихме да видим какво е това. Само дето като видяхме и решихме да си караме по нашия начин – с  хора, които познават нашия начин на работа, не спират да ни тестват и съответно, когато ни подкрепят, знаят какво значи това.
Затова в този Блог ще ви срещнем с нашите приятели, критици и хората, които могат да ви кажат как да вземете 10% отстъпка от дрехите на Андонов Бранд!

 

 

 

*************

Напомни му, че слабите никога няма да влязат в царството на любовта, защото то е безмилостно и алчно царство, и че жените се отдават само на решителните мъже, защото им вдъхват тъй жадуваната увереност, с която да се изправят пред живота.

Габриел Гарсия Маркес за Мира и Тони

Докато изготвяхме концепцията на първата ни колекция си говорихме супер много и всеки път използвахме ей тия сладури за да си обясним каквото искаме да си кажем – двама, които се срещат на една снимачна площадка и от там насетне гърмят като фойерверки от кеф и успехи. Силата на отборната игра е нашето вдъхновение и Мира Котева и Антон Белев са нагледното доказателство какво се случва с правилно другарче ??
Сега вече и ние сме им другарче, те са на Андоновия Човек любими Човеци!

*****************

Жените бездруго са по-силният пол и ако на всичкото отгоре имат чувство за хумор, с нас е свършено.

Фредерик Бегбеде цитира Георги Кючуков по отношение на Надето

Представяме ви Георги Кючуков, който с половинка и половина повече е още по-Кючуков – нашият не талисман, ами страшно голямо вдъхновение и трън в …! Надето, неговата по-добра половинка (четвъртинка, ако съдим буквално по размери) пък реши да доведе нейната половинка (четвъртинка, ако съдим буквално по размери) и така в продуктовата ни серия се оказва, че скоро ще имаме и бандани за косматковци ?? какво да правим, такива сме, събираме се и растем ли растем накъдето искаме и колкото си искаме за няколко разговора време! Очаквайте скоро аксесоари и за нечовеци!

********************

В дългата история на човечеството (и на животинския свят) са оцелявали онези, които са се научили да си помагат и да импровизират най-успешно.

Дарвин за 2N BLACK и 41N7 MC

Още от първите си дни брандът ни се запозна с много силни другари. Вече познавате част от тях от предходните ни постове, а в този, на вашите екрани едни умни момчета, особено разнородно талантливи и всеобхватно вдъхновяващи – @2nblack.cbz и @41n7mc.cbz
Казват, че добрите артисти са добри, защото живота непрестанно ги поставя в ситуации и им дава уроци. А тези двамата като за шестима сами се поставят в ситуации и си пишат уроци. От беля на беля от казус в казус та до там, където искат да стоят – в непрестанната въртележка на развитието си! Те са нашите Рап-Рап-Другарчета и от всичко, което до тук написахме, вярваме, че никой не се учудва, защо толкова идеално им отиват Андоновите дрешки. Вие тях можете да послушате когато ги последвате в техните профили, а ако искате да им носите яките Андонови дрехи, отидете на www.nachebranda.eu или @nachebrands

Вашият коментар